+40 21 203 6161
[email protected]

Blog

Logistică: concept, istoric, automatizare şi importanţă

Ce inseamna logistica marfurilor si a transporturilor, rolul unui depozit logistic si cat de important este Fulfillment-ul pentru afacerea ta! Chiar si pe perioada pandemiei Covid-19.

Cum şi de ce să alegi serviciile de e-Fulfillment potrivite pentru afacerea ta?

Poti face un numar limitat de actiuni pentru afacerea ta. Nu fi coplesit si afla acum despre alegerea serviciilor de e-Fulfillment potrivite pentru afacerea ta.

Ghid e-Commerce: Cum să creezi un magazin online şi să generezi vânzări

Ti-am pregatit ghidul ecommerce exhaustiv de creare a unui magazin online. Intra acum si descopera ce ai de facut pentru a incepe sa generezi vanzari.

Costurile coletelor (de livrare / logistice / de curierat) - Cum să le optimizăm

Alatura-te unui partener de distributie de incredere. Afla acum tot ce trebuie sa stii despre optimizarea costurilor coletelor de livrare, logistice si de curierat.

Temeri legate de colaborarea cu o companie de fulfillment

Vrei să colaborezi cu o companie de fulfillment, dar ai semne de întrebare? În acest articol am adresat cele mai comune temeri ale clienților noștri.

Cum alegi cea mai bună platformă de e-Commerce?

Alegerea unei platforme de e-Commerce potrivită pentru nevoile tale este primul pas în crearea unei afaceri online. Află aici de ce trebuie să ții cont.

Dropshipping versus Fulfillment - cum funcţionează, avantaje şi sfaturi utile

Există o mulțime de diferențe între fulfillment și dropshipping. Citește acest articol pentru a afla care este cea mai bună opțiune pentru afacerea ta.

Import China - taxe, condiţii neplătitor de TVA, import prin case de expediţii şi ce acte sunt necesare

Gasesti aici toata informatia despre importul din China. Fie ca vrei sa stii care sunt taxele, actele necesare, conditii neplatitor de TVA, prin casa de expeditii Germania, sau cum sa faci import China si fulfillment, aici e sursa ta completa.

Fulfillment - Ce este şi ce avantaje oferă magazinelor online?

Afla ce este fulfillment-ul, cum functioneaza si ce avantaje ofera magazinelor online. Invata imediat cum sa scapi de stresul fluxului operational pentru a te putea concentra acum exclusiv pe vanzari.

Ce-am făcut eu cu primul meu container cu produse din China

Primul meu container cu produse din China.

Strada Gării Otopeni nr. 3
Otopeni, Ilfov, România
+40 726 507 516
® Open Public Services est. 1996
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram