+40 21 203 6161
[email protected]

Software development

by OPS

Programare software

Echipa noastră de programatori pot coda întregul parcurs digital al afacerii tale. În plus, ne vom ocupa de strategie, analiză, design, dezvoltare și implementare, testare și mentenanță.

Managementul bazelor de date, conexiunea cu platformele de CRM și fulfillment

Oferim servicii complete de dezvoltare și management a bazelor de date: design, integrare, mentenanță, securizare și hosting. Vei avea acces complet la baza ta de date și la procesele pentru care este folosită, cu ajutorul unui CRM - totul va fi într-un singur loc.

Integrarea platformelor de plată

Asigurăm integrarea cu o mulțime de platforme de plată pentru magazinul tău online: PayPal, Stripe, CIC, HiPay, EuPlatesc, OpenPay, Checkout dar putem integra orice altă platformă folosești tu. În funcție de politica ta de vânzare putem seta și plăți recurente.

Pentru a eficientiza flow-ul, folosim furnizori diverși:

Corectarea adreselor poștale:

Informatica

Stabilirea riscului de neplată:

Buergel

Colectarea părerilor clienților și afișarea în timp real

Trust Pilot

Integrarea cu platformele de curierat generează rapoarte de livrare, numere de AWB automate și feedback în timp real de la clienții tăi.

QuickStats - raportare de marketing în timp real

QuickStats by OPS este o aplicație web care poate agrega surse de date multiple pentru a crea un singur raport ușor de înțeles - informația pe care să se bazeze deciziile tale de marketing.

Conformarea cu normele GDPR

Oferim consultanță în ceea ce privește protecția datelor conform normelor GDPR și integrarea acestora în fluxul afacerii tale și în campaniile de promovare.

Pașii prin care trecem, pe scurt, sunt: auditul și inventarul datelor pe care le deține afacerea ta, analiza riscurilor actuale, aplicarea normelor pentru protecția datelor și îndrumarea către un ofițer de protecție a datelor care să aibă grijă constant de acestea.

Vorbește cu un consultant OPS, pentru o soluție personalizată nevoilor tale.
Politica de prelucrare a datelor personale
Strada Gării Otopeni nr. 3
Otopeni, Ilfov, România
+40 726 507 516
® Open Public Services est. 1996
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram